Fit en fun voor kleuters bij jou in de buurt?

Peuter/kleuter motorische vaardigheden

 

Leer kleuters gericht handelen via een stimulerende & speelse aanpak

 

 Voor kinderen van 2,5-5 jaar hebben we een speciaal programma waarin we alle basisvaardigheden trainen die kinderen nodig hebben om een sport te gaan beoefenen. Vooruit, achteruit, draaien, springen, kruipen: bewegingen in alle richtingen staan centraal.

Met de oefeningen van Multi Skillz wordt onder leiding van een professional een 10-weekse training aangeboden waarin alle motorische vaardigheden worden geoefend. We merken vaak dat er een motorische basis mist als kinderen starten met een sport. “Een veelzijdig ontwikkelde basis helpt een kind in zijn verdere sportontwikkeling, iets waar je de rest van je leven wat aan hebt. Hoe meer variatie in beweging, hoe sterker je lichaam wordt. Daarnaast groeit het zelfvertrouwen en wordt een goede basis gelegd voor een gezond en sportief leven.” Regelmatig bewegen is goed voor iedereen, maar vooral voor jonge kinderen waarvan de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden volop in ontwikkeling is. De focus van de methode ligt op positieve coaching, plezier en samenwerken, op basis van een pedagogisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier van stimuleren. Niet voor niets wordt de methode al op meerdere locaties gebruikt, zowel in Nederland als in andere landen. Trainers en ouders zijn razend enthousiast en zien kinderen vooruitgaan in hun bewegen.

Dat ze na de trainingen uiteindelijk besluiten om te gaan tennissen is mooi, maar niet de insteek van ons. Het gaat er voornamelijk om een mooie basis te leggen in bewegen zodat de kinderen straks hun favoriete sporten kunnen ontdekken met meer zelfvertrouwen. Kortom, Fit en Fun is een mooi beweegaanbod voor peuters en kleuters.

 

Ons aanbod:

Een reeks van 10 lessen a 45 min per keer.

De kinderen kunnen na deelname aan de 10 lessen een beweegdiploma verdienen.

De kosten voor 10 lessen bedraagt 50,- p.p.

Locaties: T.C. Sint Pancras, T.C. Schoorl, T.C. de Kogge en T.V. Groetincke

Start: vanaf maandag 4 april 2022 (instromen op later moment is mogelijk)

Dagen: op het inschrijfformulier geef je aan wanneer jouw kind beschikbaar is en wij delen aan de hand van beschikbaarheid in.

 

Er is geen training:

 • Ma 18 april tweede Paasdag
 • Wo 27 april Koningsdag
 • 30 april t/m 8 mei Meivakantie
 • Do 26 mei Hemelvaartsdag
 • Ma 6 juni tweede Pinksterdag
 • 16 juli t/m 28 aug Zomervakantie

Een gratis proefles is altijd mogelijk. Bel of mail ons voor het inplannen van een proefles via 06-52634240 of info@tennisuniversity.nl.


  Inschrijven Fit en Fun

  Locatie  Minimaal 2 dagen als beschikbaarheid aangeven:

  Ik kan trainen op:

  Ma 15-17 uurMa 17-19 uurDi 15-17 uurDi 17-19 uurWo 15-17 uurWo 17-19 uurDo 15-17 uurDo 17-19 uurVr 15-17 uurVr 17-19 uurZa ochtendZa middag  Door op inschrijven te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden


  Door op inschrijven te klikken gaat u akkoord met de privacy verklaring


  Start typing and press Enter to search